Скуошът и свободното време

Както във всеки друг бизнес важни фактори трябва да бъдат взети под внимание, за да се създаде успешен и добре разработен клуб за скуош.

Скуошът е в съревнование с доста други развлекателни и спортни дейности. Едва ли ще видите някой на улицата да развява ракета за скуош, чакайки да бъде построен специален център. В днешни дни хората разполагат с време и финансов статус, достатъчен, за развитието на развлекателните дейности. Успехът е свързан с предлагането на индивидуални пакети, всеки от които трябва да бъде атрактивен и интересен, съответно, за да бъде предпочитан и избиран.

Един клуб не трябва да предлага само и единствено скуошът като спорт.Той трябва да представя спортът като начин на живот и да организира индивидуални програми и занимания. Възможността за избор в центъра предполага забавление и вълнение.

Продавай не просто спорт, а начин на живот !

 

Почти всяка година се изобретяват нови спортове. Хората търсят нови предизвикателства за свободното си време, те искат вълнуващи преживявания и съмишленици, с които да ги сподели.

Хората предпочитат индивидуалните занимания. Така се чувстват по-обгрижвани. Пример за този тип ориентация са персоналните треньори във фитнес индустрията.

Често не е необходимо изобщо да напускаш къщата си. Пазаруването по интернет например лесно може да бъде извършвано от вкъщи. В днешно време хората обичат да прекарват времето си в компании, говорейки, спортувайки или просто забавлявайки се.